luni, 24 septembrie 2018

Workshop Terapia 3C - Alba Iulia, 2018

     Actiunea din Alba, a fost una in care, in prima faza, mi-am propus sa ofer specialistilor si parintilor o alta perspectiva asupra a tot ceea ce inseamna autismul. Nu pot spune ca sunt detinatorul unor adevaruri absolute, dar nici nu pot accepta ca lucrurile sa fie vazute doar dintr-o singura perspectiva, cu atat mai mult cu cat aceasta nu da rezultatele scontate. Deci, totul a inceput cu constientizarea. Sedintele practice au avut, astfel, o atmosfera relaxanta, dar focusata. Parintii au constientizat care sunt nevoile copiilor lor si au inteles ca se impune de urgenta abordarea unui program care sa recupereze deficientele descoperite. Copiii, ca peste tot, atunci cand le oferi spatiu si nu exerciti presiune asupra lor, te incanta si te cuceresc. Asa a fost si la Alba. Am avut parte de niste momente foarte hazlii. Am avut surpriza sa aflu, la final, ca majoritatea specialistilor care au participat si care s-au implicat in sedintele practice, au venit de la Centrul MedicalMaria Beatrice.

     In concluzie, actiunea a fost una reusita, si partea cea mai buna este ca ea va continua cu ajutorul unui terapeut 3C, certificat. In scurt timp, Ana Giurgiu va demara procesul de recuperare pentru parintii care doresc sa includa Terapia 3C, in procesul global de recuperare.

Cineva spunea ca desavarsirea nu poate fi atinsa, si ca pasii care-i faci spre ea sunt cei care conteaza. In autism, pot spune ca vindecarea completa este greu de atins, dar pentru a face pasi spre desavarsirea profesionala este important sa ajutam copiii sa faca pasi mari spre recuperare. :)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de formare - Terapia 3C - Sesiunea Martie - Iunie 2024

Perioada de inscrieri:  decembrie 2023 -  10 Martie 2024 Cursul va debuta in:   16 Martie Sesiunea: Martie - Iunie 2024 Durata: 3 luni  Cui ...