joi, 13 septembrie 2018

Workshop si implementare Terapia 3C - Chisinau, Republica Moldova




Actiunea din Chisinau este una care promite o dezvoltare a aplicarii acesteia pe intreg teritoriul tarii. Am avut un workshop unde au participat cca 40 persoane, parinti si specialisti. Dupa aceea au urmat doua zile de prezentare a partii practice (Terapia 3C aplicata). In aceste doua zile am avut sansa sa lucrez direct cu cca 30 copii si am tinut si un seminar cu specialistii de la Neurokinetika.

Doresc sa punctez cateva aspecte care m-au surprins intr-un mod placut:

1. Interesul, deschiderea si increderea parintilor in Terapia 3C.

2. Instinctul matern nealterat, inca, de "monden" si de "trend". Mamele nu accepta nimic din ceea ce le face rau, intr-un fel sau altul, copiilor. Nu iau de bune teoriile fanteziste si neprobate cu rezultate.

3. Centrul Neokinetica este unul dintre cele mai bine dotate centre pe care le-am intalnit, iar specialistii de aici, majoritatea tineri, sunt foarte buni specialisti.

Inchei postarea urand succes primei terapeute 3C, din Republica Moldova. Mafteuta Doina, sunt sigur ca o sa te descurci si o sa ai rezultate foarte bune cu copiii cu autism din RM.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de formare - Terapia 3C - Sesiunea Martie - Iunie 2024

Perioada de inscrieri:  decembrie 2023 -  10 Martie 2024 Cursul va debuta in:   16 Martie Sesiunea: Martie - Iunie 2024 Durata: 3 luni  Cui ...