joi, 20 iunie 2019

Marca inregistrata "Terapie 3C Constientizare Coordonare Concentrare"

 Copyright Symbol
3C Romania

"Terapeutii 3C si asociatiile de autism care aplica 3C si care nu si-au asigurat licenta pentru anul 2020 sunt rugati/rugate sa rezolve situatia pana la sfarsitul acestui an." 
Cateva asociatii au inteles ca trebuie sa se inregistreze ca fiind centre de Terapia 3C. Ma vad dator sa adaug cateva lamuriri. 🙂
Nu este vorba despre licentiarea centrelor ca fiind "Centre de TERAPIA 3C". Este vorba despre faptul ca centrele au in OFERTA Terapia 3C. 
Asa cum stiti, 3C-ul este marca inregistrata si fiscul ma obliga sa incasez drepturile de autor, in caz contrar existand posibilitatea pierderii proprietatii asupra marcii. 
In consecinta, am "imbracat" aceste drepturi de autor in varianta "licenta". Practic, pentru a putea avea in oferta 3C-ul fiecare centru este obligat de lege la plata acestor drepturi, la fel cum fiecare terapeut format este obligat la aceste lucruri dupa primul an. 
ORDA va demara incepand de anul viitor controale inopinate la asociatiile de autism. 🙂
Cei fara licenta vor fi sanctionati conform legii.
E similar restaurantelor care difuzeaza muzica pentru care au platit drepturile de autor. Asta nu inseamna ca acel restaurant devine centru de difuzare a melodiilor respective. 
Este si normal, daca stam sa analizam situatia. Este vorba de o proprietate intelectuala. In lumea civilizata asa stau lucrurile si sper ca si noi ne vom alinia. 
Sper ca lamuririle au fost de ajutor.
Pentru detalii: sportautism@yahoo.com
Multumesc.


Legal Trademark & Copyright Notice:
Marca inregistrata "Terapie 3 C Constientizare Coordonare Concentrare" este detinuta de Cojocaru Paul Constantin®.
Utilizarea neautorizata, denaturarea sau trimiterile la aceasta marca sunt strict interzise si reprezinta o incalcare a drepturilor de proprietate.
Prezentarea falsa, caracterizarea falsa sau orice incercare de fabricare a statutului de certificare sau de inregistrare vor face obiectul unor actiuni adecvate imediate.
Este strict interzisa copierea, modificarea, reproducerea, traducerea sau adaptarea Terapiei 3C fara permisiunea expresa scrisa din partea proprietarului. Orice astfel de activitate constituie o incalcare a dreptului de proprietate si va conduce la actiuni in justitie si sanctiuni financiare imediate.
Toate cererile de permisiune trebuie sa fie facute in scris, inainte de utilizarea preconizata. Toate solicitarile vor fi examinate. Licentele si / sau acordurile de permisiune vor fi negociate si determinate. Toate acordurile trebuie semnate de reprezentantul individual sau organizatorul care solicita utilizarea materialului protejat prin drepturi de marca inregistrata.
Toate informatiile si materialele de pe site, youtube, blog, facebook prezentate de Paul Constantin Cojocaru sunt protejate de dreptul de proprietate conform Legii 84/1998 .
Toate drepturile rezervate.
Toate materialele sunt furnizate pentru utilizare non-comerciala, personala si nu pot fi copiate, duplicate, modificate sau transferate in niciun mediu.
Continutul fragmentelor din Terapia 3C publicate de dl Cojocaru Paul Constantin poate fi vizualizat, marcat, distribuit prin intermediul rețelelor sociale si tiparit. Nu poate fi descarcat, copiat, duplicat, modificat sau redistribuit in scopul de a induce in eroare consumatorii, publicul, entitatile publice ori private, de a eluda dispozitiile Legii 84/1998.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de formare - Terapia 3C - Sesiunea Martie - Iunie 2024

Perioada de inscrieri:  decembrie 2023 -  10 Martie 2024 Cursul va debuta in:   16 Martie Sesiunea: Martie - Iunie 2024 Durata: 3 luni  Cui ...