duminică, 25 noiembrie 2018

3C - Program de optimizare neuro-psihomotorie pentru persoane cu autism


Am hotarat ca acest video, care a fost prezentat deja la doua conferinte, sa fie facut public. In cateva minute am incercat sa creionez cateva din principiile de baza a programului 3C, si sa abordez si cateva aspecte de interes, din procesul global de recuperare. Sper sa fie de ajutor. Multumesc.

Un comentariu:

  1. Ar fi foarte util sa puteti scrie, de la inceput pana la sfarsit despre metoda dv-principii, exercitii, studii de caz si sa publicati o carte, doua ori mai multe, pe masura ce avansati in experienta diferitelor situatii.Ar fi util pentru cei interesati in mod direct (parintii) dar si pentru educatorii, profesorii din universitati (exista o materie-Educatia copiilor cu CES), chiar pentru publicul larg. De asemenea, ar fi foarte util pentru dv, ca sa va protejati teoria, ideile, principiile, etc. Sunt convinsa ca aveti in echipa persoane cu care puteti coopera in vederea realizarii acestui proiect.

    RăspundețiȘtergere

Curs de formare - Terapia 3C - Sesiunea Martie - Iunie 2024

Perioada de inscrieri:  decembrie 2023 -  10 Martie 2024 Cursul va debuta in:   16 Martie Sesiunea: Martie - Iunie 2024 Durata: 3 luni  Cui ...