sâmbătă, 2 mai 2020

Terapia 3C - Modulul online







3C Romania - Autism 
Programul 3C ONLINE, de optimizare a functiilor neuromotorii, cu ajutorul exercitiilor de coordonare, codate, pe trenul superior (brate).
Aceste exercitii, prin stimularea constanta a caii aferente, ajuta persoanele cu autism inalt functional si asperger, la dobandirea unor abilitati optimizate de organizare spatiala, la dobandirea unei discipline motrice adaptative si la o capacitate de planificare motrica contextualizata. Exercitiile sunt construite cu ajutorul unor coduri de activare a emisferelor cerebrale si a conexiunilor interemisferiale.
La copiii cu autism sever si slab functional, pe aceleasi principii, reduce deficitul de proprioceptie, optimizand gradul de autonomie motrica. 
Probabil, datorita noului context mondial, acesta va fi o parte din noul PROGRAM 3C. Programul va fi readaptat si pentru dezvoltarea abilitatilor motrice pe trenul inferior (picioare) si deasemenea, pentru dezvoltarea abilitatilor motrice generale. 
Daca sunteti interesati de acest modul, va rog sa trimiteti mail pe adresa: sportautism@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de formare - Terapia 3C - Sesiunea Martie - Iunie 2024

Perioada de inscrieri:  decembrie 2023 -  10 Martie 2024 Cursul va debuta in:   16 Martie Sesiunea: Martie - Iunie 2024 Durata: 3 luni  Cui ...