duminică, 19 noiembrie 2017

Workshop si implementare Terapia 3C - Tg Mures 2017

Nu avea cum sa nu fie o actiune de succes  implementarea Terapiei 3C, in orasul in care "am devenit barbat". Cel putin, asa se spunea pe vremea mea. Deveneai barbat doar atunci cand aveai stagiul militar satisfacut. No, la 18 ani, am facut-o si p'asta. Nu stiu cat de barbat am devenit, da' sigur am avut un soc cu rigurozitatea impusa de caporali, sergenti si cadre.
Si acum, ca sa revin la actiunea 3C, pot spune ca a fost un succes. Am intalnit oameni frumosi, care si-au schimbat punctul de vedere si care au inteles cat de importanta este recuperarea psihomotorie in procesul global de recuperare. Mai mult, in doar doua zile, am avut unele rezultate remarcabile in exprimarea unor comportamente psihomotorii. Mai multe o sa-i las pe dansii sa povesteasca.
Eu, inca o data, m-am simtit folositor. Si da, am facut turul unitatii militare in care am facut armata de cel putin 10 ori. Tg Mures este o parte din inima mea, acum si pentru ca am 30 de copii care au pornit pe "Calea 3C".


Un comentariu:

  1. Va asteptam cu drag oricand pe la nou.De doua zile le povestesc tuturor ce om adevarat si cu incredere sunteti.As fi putut sta 10 ore sa va ascult "cu gura cascata".Mi-au ramas in minte toate vorbele dumneavoastra.Sunteti un om desavarsit

    RăspundețiȘtergere

Curs de formare - Terapia 3C - Sesiunea Martie - Iunie 2024

Perioada de inscrieri:  decembrie 2023 -  10 Martie 2024 Cursul va debuta in:   16 Martie Sesiunea: Martie - Iunie 2024 Durata: 3 luni  Cui ...